Bettasmart på svenska

Så bettar du på annat än sport

När det pratas om betting och odds är det ofta olika typer av sportmatcher och idrottstävlingar som nämns. Och sportbetting är definitivt roligt och spännande, men det är viktigt att inte glömma att det faktiskt finns annan betting också. För dig som inte är sportintresserad eller som helt enkelt vill ha omväxling finns det en rad spännande alternativ som inte har ett dugg med sport att göra. Här tittar vi på några sådana möjligheter.

Betta på underhållning

Underhållning är underhållande, det hörs ju på namnet. Men faktum är att det kan bli ännu mer underhållande om du väljer att betta. De stora bettingsajterna erbjuder gott om möjligheter att betta på underhållning och här kommer några exempel.

  • Betta på vem som kommer att vinna ditt favoritprogram. Det går att betta på vilken deltagare som ska ta hem kända realityserier som Paradise Hotel, Idol, Farmen och andra liknande tv-program.
  • Betta på vem som blir nästa deltagare att bli utslagen ur tv-program som Idol och Let’s Dance.
  • Betta på vilka låtar som tar sig till final i Melodifestivalens deltävlingar.
  • Betta på vilket land som tar hem Eurovision Song Contest.

Detta är bara några av alla de möjligheter du har. Som du ser finns det både tävlingar och evenemang att betta på som bara sker någon enstaka gång och sådant som förekommer varje vecka eller till och med oftare än så.

Betta på bröllop

betta på bröllop

Då och då drar det ihop sig till kungliga bröllop. Det finns ett stort intresse för dessa tillställningar, inte bara i Sverige utan även runtom i världen. Naturligtvis ger detta också tillfälle till betting. Du kan till exempel betta på vilka som kommer vara brudnäbbar, vem som blir brudtärna, vilken färg en viss person kommer ha på hatten, om bruden kommer ha en klänning med långa eller korta ärmar och många andra saker. Bröllop är fantastiska på många sätt, inte minst med tanke på kärlekens fina budskap, men i och med att de även går att betta på kan de även visa sig bli vinstgivande för dig.