Bettasmart på svenska

Semifasta odds ett sätt att Betta smart

Vi kan starkt rekommendera att man som spelare använder sig av strategier när man ska betta. Det gäller att hitta en strategi som passar för dig som person samt en nivå på spelkassa. Något som är en av våra favoriter är spel med semifasta odds. Längre ner i texten så kan du läsa mer om vad det innebär.

Något du som spelare ska fokusera på är att spela genomtänkt, och med det menas att du behöver tänka igenom hur höga insatser du vill spendera, vad du kan och vad du behöver läsa på om. Detta för att du ska kunna utvecklas som spelare och öka dina vinstchanser när du ska betta. Samt såklart för att minska risken att förlora din spelkassa. Om du kan hitta gratis ställen att spela på så ska du såklart göra det, det är smart. Några ställen hittar du här:

semifast odds ger högre vinstchans

Om du som spelare alltid tänker strategiskt blir det en del av ditt framgångsrikt när du ska betta tillsammans med kunskap och insikt. Den första fråga du kan ställa dig är om du vill spela utan licens eller med svensk licens, du kan få bättre villkor utan men andra saker som trygghet och bättre bonus kanske gör att du ändå testar. Det är ditt eget val.

Det gäller att känna till vilka spelare som är på topp, vilka lag som är framåt och kanske om något lag saknar sina nyckelspelare på grund av skada eller röda kort. Alla dessa strategier gör tillsammans att ditt spel blir framgångsrikt och nöjet i att spela håller i sig.

Betting och betta smart

För att öka dina chanser inom bettinspel och framförallt sportsbetting är det en del olika strategier som är extra viktiga att tänka på. Den största fördelen är att du får kontroll över ditt spelande för att öka dina vinstchanser och minska förlusterna, och framför allt för att inte spräcka din budget, dvs den summa som du tänkt spela för.

Varför ska du använda strategier?

Du ska innan du börjar spela bestämma vilka strategier som gäller för dig, och det framförallt för att du inte ska spela bort mer pengar än din budget tillåter. Man kan likna strategier som regler du bestämt inför ditt spelande.

När vi pratar om spel som roulette, black jack och tärningsspel handlar det inte så mycket om att vara påläst, utan mer på att man håller sig till strategin om budget och belopp. Tänk på att du aldrig ska försöka vinna tillbaka förlorade pengar. Utan förlorade pengar är förlorade pengar. Så länge det var pengar som du har råd att förlora så är det din strategi, inte svårare än så!

Däremot är det svårt att ha en strategi för själva spelandet då det är svårt att överlista huset och de slumpgeneratorer som styr spelen. Även om det finns matematiska formler är det få som visat sig fungera i praktiken.

Vad innebär semifasta odds?

Semifasta odds är enligt svenska spels definition I Programbladet anges vilka odds som erbjuds när vadmottagningen börjar. Därefter kan oddsen ändras under vadmottagningens gång. Kunden erhåller det odds som
erbjuds vid den tidpunkt då vadet registreras i Centraldatorn. Detta
benämns i vissa sammanhang som Semifasta Odds.

De semifasta oddsen kan du använda till din fördel genom att vara riktigt bra påläst och snabbt hitta de guldkorn som finns där oddssättarna har gått bort sig. Kan du här hitta en match där du bedömer att oddsen att ett lag vinner är betydligt lägre än det som är satt så kan du snabbt lämna in ditt spel och låsa det semifasta oddset på en bra nivå. Att sedan många spelar och kanske sänker oddset gör då inte dig något.

Smart betting

Singel bets och multi bets

När du spelar singelbets eller singelspel spelar man på enstaka matcher eller enstaka event eller vad det nu är man ska betta på. Detta kan man göra enda fram till matchen/ evenemanget startar. Oddsen är satta och gäller genom hela tävlingen oavsett hur många eller hur få som spelar.

Oddsen kan också vara semifasta som vi skrev om tidigare. Det innebär att oddsen kan vara olika för olika spelare lite beroende på hur och när man placerar ett bet.

Multispel, kombinationsspel eller kompisspel innebär att du satsar på utgången på flera matcher samtidigt på samma spelkupong. Detta gör att oddsen blir högre, och chansen att vinna stora pengar ökar. Detta är något som kan göra att du vinner extra mycket när du ska betta, samtidigt som chansen minskar då alla matcher måste ha det resultat som du önskar. Vid ett mutliple bet multipliceras alla oddsen från de olika matcherna ihop till en totalsumma.

Livebetting

Livebetting spelas samtidigt som matchen spelas (därav namnet) och kan spelas på de flesta nya casinon i Sverige. Gillar du spänning och dramatik kan detta vara ett spel som tilltalar dig. Det gäller att ha tungan rätt i mun och att inte tveka för länge. För oddsen ändras upp och ner under matchens gång. Många spelsidor har live streaming vilket gör att du kan betta och följa matchen på samma spelenhet.