Bettasmart på svenska

Vart hittar jag speltips för betting?

Att spela på oddset är en av de populäraste spelformerna i Sverige tillsammans med slots och bordsspel. Men alla är kanske inte så insatta i de olika sporterna som du kan betta på. Som tur är finns det genvägar du kan ta om du också vill spela på oddset och känner att du vill ha lite mer kött på benen. Detta i form av bettingtips och speltips. Det är vanligast för de större sporterna som till exempel fotboll och hockey men det går även att hitta för andra sporter. Det gäller bara att veta vart man ska leta. Här ger vi dig guidning på vart du kan hitta speltips för betting.

Hos spelbolagen själva

De flesta spelbolag har faktiskt sina egna experter som delar med sig av sina bästa tips en eller ett par gånger i veckan. Oftast är de specialiserade på en liga, till exempel La Liga eller Premier League. De delar med sig av sina bästa tips för veckan och du kan välja vilka du vill spela på och inte. Det kan även vara en god idé att jämföra lite olika tips och gå efter din magkänsla. Tänk även på att aldrig lita blint på någon som tippar utan även tänka efter själv. Det finns som sagt inga stensäkra tips när det gäller speltips för betting utan skrällar kommer alltid att hända. Det som är bra med att kolla på speltips hos en bettingsajt är att du kan lägga in din spelkupong samtidigt som du läser speltipsen.

Lästips: Kolla alltid oddsen ordentligt

Via bloggar och sociala medier

Ett annat sätt som du kan hitta speltips är via bloggar och sociala medier. Många privatpersoner är väldigt insatta i ett lag eller ligor och därför också duktiga på att tippa rätt. De flesta får inte chansen att samarbeta med ett större spelbolag eller tidning och därför väljer de att starta en egen blogg eller dela med sig av sina tips på någon av sina sociala medier. Dessa speltips kan vara minst lika användbara som att vända sig till ett spelbolag eller annan media.

Via tidningar

En sista källa där du kan hitta speltips är via olika tidningar. Det kan vara allt från större tidningar som Aftonbladet och Expressen till mindre tidningar som är fokuserade på sport. Även större sportsajter på nätet, till exempel Fotbollskanalen.se och liknande brukar dela med sig av speltips med jämna mellanrum. Oftast är det en eller flera större sportprofiler som står för dessa speltips inom betting.