Bettasmart på svenska

Så hittar du de bästa nya spelbolagen

Varje år dyker det upp några nya aktörer på spelmarknaden online. Det är förstås spännande, men det kan också vara svårt att avgöra vilka spelbolag som är värda att satsa på och vilka som bara är en dagslända på spelmarknaden. Här ska vi därför gå igenom vad du ska tänka på när du hittar en ny spelsajt, och vad som skiljer ett seriöst nytt spelbolag från ett mindre bra.

dagslända spelbolag
Satsa inte på dagsländor

Spännande nya spelbolag

Att ett spelbolag är nytt behöver inte betyda att det är sämre än de som funnits i många år. Tvärtom. Det finns några riktigt spännande och bra nya spelbolag på marknaden idag. Att välja ett nytt bolag eller åtminstone en ny bettingsajt, kan ofta vara till fördel för dig som spelare. De här spelbolagen och spelsidorna måste nämligen sticka ut från mängden i positiv bemärkelse. De behöver få kunderna att välja just dem och deras sida. Det innebär att de måste erbjuda något som är bättre än det andra har att erbjuda. Ett bra nytt spelbolag kan därför erbjuda dig spel utan registrering, användning av bank-id, snabba betalsätt som Swish, och ibland även riktigt fina bonusar med låga omsättningskrav. Hittar du en spelsajt som erbjuder allt detta, spelar det i ärlighetens namn ingen roll om sidan är relativt ny. Det kan definitivt vara värt att ge den en chans.

Var smart

Ett gott råd är att alltid vara smart och tänka en gång extra. Det gäller både när du ska välja ett nytt spelbolag och när du ska spela online i allmänhet. Du kan dra nytta av speltips som finns online för att ta reda på vad du bör tänka på. Några korta punkter ska vi gå igenom även här.

  • Inse att alla bonusar inte är bra. Välj enbart de utan omsättningskrav eller väldigt låga sådana.
  • Välj ett spelbolag med svensk licens. På så sätt vet du att de svenska spelreglerna efterföljs och du vet även att dina eventuella vinster blir skattefria.
  • Satsa på spelsajter där du kan använda Swish, Trustly och bank-id. På så sätt slipper du riskera att känsliga personuppgifter eller kortuppgifter ska hamna på villovägar.
  • Satsa inte mer än du har råd att avvara. Det kommer inte att bli vinst varje gång, inte ens varannan. De pengar du satsar måste du kunna klara dig utan. Låt heller inte spelandet ta över. Sätt gränser för hur ofta du får spela och för hur mycket pengar.