Bettasmart på svenska

Betta smart på ett spelbolag med svensk licens 

Det finns en uppsjö av alternativ för den som gillar underhållningen och spänningen som kommer med betting online. Tusentals spelbolag marknadsför sig till de intresserade av oddsspel och varje dag flockas minst lika många spelare till sidorna som erbjuder odds på deras favoritligor. För svenska spelare kan man vända sig till spelbolag med eller utan svensk licens, varav båda val har sina fördelar respektive nackdelar. 

Att betta på ett spelbolag med svensk licens är dock alltid att föredra enligt oss på bettasmart.se. Vi gillar den säkerhet man som spelare upplever på svensk-licensierade spelsidor, för att inte tala om de skattefria vinsterna och den utmärkta spelupplevelsen tack vare BankID-legitimering.

fördelar och nackdelar med olika licenser

Slipp krånglet på en bettingsida med svensk spellicens 

Som nämnt är BankID något som bidrar till den fördelaktiga spelupplevelsen på svenska spelsidor. Detta beror helt enkelt på att BankID används för att registrera sig och logga in, samt för att genomföra insättningar och uttag.

Som de allra flesta svenskar redan känner till är BankID en e-legitimationstjänst som möjliggör för användaren att verifiera sin identitet med bara några få knapptryck. Tack vare BankID slipper man alltså allt krångel som annars tillkommer när man bettar online. 

Dina upplysningar är i trygga händer, hela tiden 

Bettingsidor med svensk licens är under ständig tillsyn av Spelinspektionen. Spelinspektionen ser således till att bettingsidorna som regleras av den svenska licenser följer de lagar och regler som licensen innefattar.

All information man delar med sig av krypteras, inklusive alla transaktioner, vilket betyder att man kan känna sig trygg när man gör insättningar eller uttag på spelsidan. Man behöver alltså inte bekymra sig för att ens upplysningar hamnar i fel händer eller att man utsätts för bedrägerier eller liknande. 

Få hjälp om du misstänker ett ohälsosamt spelbeteende  

Alla sorters spel med pengar inkluderar en viss risk. Inte nog med att spel är beroendeframkallande så är spel om pengar ännu värre.

Spelinspektionen är dock väldigt måna om svenska spelares beteenden och därför måste spelbolag med svensk licens implementera särskilda beroendeförebyggande verktyg på sina sidor, som Spelpaus, Självtest och Spelgränser.

Med dessa tjänster kan spelare stänga av sig från spel om pengar och reklam, testa sitt spelbeteende och ställa in specifika gränser för hur mycket man får spela för i både tid och pengar. Dessa verktyg utesluter såklart inte spelmissbruk helt och hållet, men de är en del i att förebygga det. 

En svensk kundsupport finns alltid att tillgå 

Ännu en trevlig fördel med att spela på svenska bettingsidor framför utländska är att det alltid finns ett svenskt kundtjänstteam att kontakta om frågor skulle uppstå. Den svenska spellicensen säger nämligen att alla spelbolag som riktar sig mot svenska spelare måste erbjuda en svensktalande kundsupport.

Visst kan de flesta svenskar tala engelska, men att det finns svenskar att prata med när problem uppstår är helt klart en fördel. Då slipper man ställa frågor på knackig engelska och undviker därmed att missförståelser uppstår.