Bettasmart på svenska

6 fördelar med att spela på lotto

6 fördelar

Har du spelat på lotto någon gång? Vi tänkte väl det. De flesta svenskar har provat detta roliga spel åtminstone en gång. En del av oss har gjort det till ett regelbundet nöje att lämna in lottorader i hopp om att vinna – eller bara få lite extra spänning i vardagen.

Vi gillar spelet så mycket att vi satte oss ner och funderade på alla fördelar som finns att spela på lotto. Detta kom vi fram till:

1. Det är kul

Först och främst – lotto är kul. Punkt. Vår främsta anledning till att lämna in våra rader är för nöjets skull. Vi kopplar av och roar oss med att tippa. Dessutom är det fantastiskt kul att följa dragningen och se om vi kanske vunnit några pengar på våra rader.

I ärlighetens namn är kanske chansen att vinna stora summor på lotto begränsad. Av just den anledningen tycker vi det viktigaste med lotto är att ha kul medan vi spelar.

2. En rutin

Vi människor mår bra av rutiner. På morgonen har de flesta av oss en morgonrutin innan vi går till jobbet. Det gör att vi blir effektiva och kommer iväg. På jobbet har vi rutin på hur vi ska organisera arbetet. Varför inte också ha rutin på nöjet?

På lotto är det ofta dragning en eller två gånger per vecka. Spelar du på flera spel kan du givetvis ha dragning varje dag, men de flesta av oss nöjer oss nog med spel någon gång per vecka. Det blir en ganska rolig rutin, en kontrast mot vardagsrutinerna.

3. Spänning i vardagen

Tycker du att vardagen känns grå? Det kan lätt vara så. Då kan det vara roligt att få ett avbrott i det gråa och få lite extra spänning. Att spela på lotto är så klart spännande. Alla mår nog bra av lite spänning då och då, i varje fall om det rör sig om något så roligt som spel.

4. Ett socialt spel

Självklart kan du spela på lotto helt själv, men många av oss har gjort det till en social grej. Oavsett om du hänger nere hos spelombudet eller sitter i trädgården med en kopp kaffe och tippar finns det en stor chans att du har sällskap. Det är kul att umgås och tippa. Eller hur?

5. Lagom snabbt

Vi gillar lotto eftersom det inte är särskilt snabbt. När du lämnat in lottoraden får du vänta i några dagar upp till en vecka på att få svar. Detta ganska långsamma tempo tror vi är sundare än snabbheten i vissa andra spel på nätet.

6. Många valmöjligheter

Sist men inte minst har lotto nu för tiden otroligt många valmöjligheter. Tack vare online-betting kan du spela på många av världens lotterier. Det om något är spännande!

Vi tackar LottGuiden för informationen till denna artikeln.