Bettasmart på svenska

Hitta de bästa oddsen till fotbolls-EM i sommar

Efter många om och men är herrarnas Europamästerskapet i fotboll äntligen här. Den 11 juni inleds turneringen som pågår fram till den 11 juli. För den spelglade är de stora mästerskapen i fotboll riktiga höjdpunkter. Spelbolagen presenterar odds på både det ena och det andra, och samtidigt kan man uppleva idrott i världsklass. Med så många spelmöjligheter kan det dock vara svårt att veta var man ska satsa sina slantar – men lyckligtvis finns det sidor som kan guida dig rätt.

Ta hjälp av en jämförelsesida

Det bästa du kan göra för att hitta rätt i djungeln av odds som erbjuds på bettingsidor, är att ta hjälp av en jämförelsesida. Det finns sidor som kan förse dig med en utförlig oddsjämförelse, som gör att du snabbt och enkelt kan hitta de allra bästa spelmöjligheterna.

Under sommarens EM-turnering kommer du att kunna spela på allt från vinnare i enskilda matcher och i hela mästerskapet, till sådant som bästa målgörare och hur många hörnor som kommer att tilldelas i enskilda matcher. Det finns med andra ord en uppsjö av fotbolls EM odds för den som tror sig kunna sia om hur turneringen kommer att utspela sig.

Med hjälp av en seriös jämförelsesida kan du ta del av speltips och vara säker på att du hittar så bra odds som bara möjligt.

spela på fotbolls em

De är turneringens stora favoriter

Inför det stundande Europamästerskapet är det många nationer som på förhand tros kunna utmana om EM-titeln. De flesta spelbolagen håller lag som Frankrike, England och Belgien som de största favoriterna, men även Tyskland, Italien, Spanien, Nederländerna och Portugal återfinns bland lågoddsarna.

I skytteligakampen är det två namn som sticker ut hos många spelbolag, och det är Englands Harry Kane och Belgiens Romelu Lukaku. De två anfallarna har producerat mål efter mål under säsongen som har gått och de spelar dessutom för två av förhandsfavoriterna. Andra spelare som spelbolagen tror kan utmana Kane och Lukaku är Frankrikes Kylian Mbappé, Frankrikes Karim Benzema, eller Portugals Cristiano Ronaldo.

Så ser Sveriges chanser ut

Det svenska herrlandslaget spelar i EM:s grupp E, tillsammans med Spanien, Polen och Slovakien. Spanien, som en av världens främsta fotbollsnationer, går in i mästerskapet som storfavorit till att ta sig vidare till slutspelet genom en gruppvinst.

Tittar vi på oddsen är Spanien klar favorit i samtliga av matcherna i gruppspelet, medan Slovakien går in i gruppen som en klar underdog. Det är kampen om andraplatsen som på förhand ser ut att bli mest spännande i Sveriges grupp E. Enligt de flesta spelbolag är Polen och Sverige två lag med jämbördiga chanser att placera sig bakom Spanien.

Sveriges chanser att ta sig vidare till utslagsrundorna ses dock som goda. Under turneringen kommer nämligen flertalet av grupptreorna att ta sig vidare till slutspelet, utöver ettorna och tvåorna.

Sett till oddsen är Sverige knappast någon favorit till att ta sig långt i turneringen, men ställer sig stjärnorna rätt har de svenska herrarna bevisat vid flera tillfällen att de kan göra livet svårt för vilket lag som helst.